Ocenění proporcionálních zajistných programů - Maxa, Prokop (2021)
Bakalářská práce se věnuje problematice ocenění proporcionálních zajistných programů. Cílem práce je představení nejčastěji používaných i méně známých druhů cen proporcionálního zajištění, provedení analýzy principů jejich fungování na modelovém příkladu, analýza důvodů jejich použití a celkové vyhodnocení přístupů ke stanovení ceny v proporcionálním zajištění a stanovení provize ze zajištění.