Ocenění proporcionálních zajistných programů - Maxa, Prokop; Ducháčková, Eva, 1958-; Vyskočil, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se věnuje problematice ocenění proporcionálních zajistných programů. Cílem práce je představení nejčastěji používaných i méně známých druhů cen proporcionálního zajištění, provedení analýzy principů jejich fungování na modelovém příkladu, analýza důvodů jejich použití a celkové vyhodnocení přístupů ke stanovení ceny v proporcionálním zajištění a stanovení provize ze zajištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses