Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Parcl, Václav (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Žďár nad Sázavou. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, včetně legislativy spojené s veřejnými zakázkami. Popisují se zde hodnotící kritéria, konkurenční efekt a další nezbytné informace pro pochopení praktické části. V praktické části se následně analyzují veřejné zakázky ve městě Žďár nad Sázavou. V této analýze je zahrnut i rozbor rozpočtu města Žďár nad Sázavou. V závěrečné části jsou poté výsledky analýzy komparovány s vybraným městem.