Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Parcl, Václav; Maaytová, Alena; Havlík, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Žďár nad Sázavou. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, včetně legislativy spojené s veřejnými zakázkami. Popisují se zde hodnotící kritéria, konkurenční efekt a další nezbytné informace pro pochopení praktické části. V praktické části se následně analyzují veřejné zakázky ve městě Žďár nad Sázavou. V této analýze je zahrnut i rozbor rozpočtu města Žďár nad Sázavou. V závěrečné části jsou poté výsledky analýzy komparovány s vybraným městem.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses