Specifika finančního řízení clearingových organizací : Clearstream Operations Prague s.r.o. - Kazakova, Irina; Mašek, Jakub; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Hlavním cílem této bakalářské práce je popis fungování clearingových organizací, toho, jaké služby poskytují a jaká jsou jejich hlavní specifika. V praktické části na příkladu společnosti „Clearstream Operations Prague s.r.o.“ můžeme posoudit, jak fungují servisní střediska clearingových organizací v realitě, zda jsou přínosná a generují zisk, anebo zda jsou pro hlavní společnost pouze nákladem.
Vedoucí práce: Jakub Mašek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses