Využití Microsoft SQL Server pro řešení typu Business Intelligence - Chmátal, Jindřich (2021)
Práce se bude zabývat využitím prostředí Microsoft SQL Server s použitím jazyka SQL v rámci konkrétního problému. Autor bude vypracovávat teoretický průzkum existujících nástrojů ekosystému Microsoft. Základem studie jsou praktické příklady využití metod optimalizace datových struktur a SQL dotazů. Výsledkem diplomové práce bude návrh řešení problémů v oblasti Business Intelligence.