Využití Microsoft SQL Server pro řešení typu Business Intelligence - Chmátal, Jindřich; Přibil, Jiří, 1977-; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Práce se bude zabývat využitím prostředí Microsoft SQL Server s použitím jazyka SQL v rámci konkrétního problému. Autor bude vypracovávat teoretický průzkum existujících nástrojů ekosystému Microsoft. Základem studie jsou praktické příklady využití metod optimalizace datových struktur a SQL dotazů. Výsledkem diplomové práce bude návrh řešení problémů v oblasti Business Intelligence.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses