Metodika životního pojištění pro pojišťovací zprostředkovatele - Urbanová, Markéta; Ducháčková, Eva, 1958-; Bouček, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Předmětem této bakalářské práce je vytvoření metodiky životního pojištění pro pojišťovací zprostředkovatele. V první části práce jsou uvedena teoretická východiska pro praktickou část. Ve druhé části jsou potenciální zájemci o pojištění rozřazeni na základě vybraných kritérií do osmi skupin, kterým je pak následně přiřazena doporučená konstrukce životního pojištění v podmínkách českého pojistného trhu, a to z hlediska doplňkových pojištění k základnímu pojištění pro případ smrti, jejichž přehled je v práci také uveden, a z hlediska velikosti pojistných částek.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses