Ocenění podniku Mondi Štětí a.s. - Jančičková, Markéta; Rýdlová, Barbora, 1976-; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Diplomová práce je zaměřena na ocenění tržní hodnoty společnosti Mondi Štětí a.s. ke dni 31.12.2019 metodou tržního porovnání. Nejprve jsou definovány základní informace o ocenění a oceňované společnosti. Dále je provedena strategická a finanční analýza. Následně je provedena analýza a prognóza generátorů hodnoty za účelem sestavení finančního plánu oceňované společnosti na období mezi lety 2020 až 2024. Poslední částí je ocenění společnosti prostřednictvím tržního porovnání metodou srovnatelných podniků.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses