Vnitřní předpisy v oblasti účetnictví územních samosprávných celků - Martanová, Nikola; Svoboda, Michal, 1983-; Jošt, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce je zaměřena na vnitřní předpisy v oblasti územních samosprávných celků. Je rozdělena na dvě části, praktickou a teoretickou. První kapitola teoretické části je zaměřena na veřejnou správu, veřejné statky a veřejné služby a jejich financování. Druhá kapitola teoretické části se zabývá vybranými právními předpisy, které ovlivňují některé oblasti tvorby vnitřních předpisů v jednotkách územních samosprávných celků. Třetí kapitola teoretické části je zaměřena na oblast účetnictví a její požadavky na vnitřní předpisy. Poslední kapitola je praktická a navazuje na cíl práce. Cílem této práce je provedení analýzy vnitřních předpisů města Valašského Meziříčí, nalezení případných nedostatků a vytvoření doporučení.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses