Fundamentální analýza akcie Coca-cola - Bláha, Zdeněk (2021)
Má bakalářská práce se věnuje výhradně fundamentální analýze akciového titulu společnosti „The Coca-Cola Company“. Cílem je provést fundamentální analýzu akcie firmy Coca-Cola a na základě výsledků vytvořit investiční doporučení v dlouhodobém časovém horizontu. V první kapitole se budu zabývat globální fundamentální analýzou, tedy dopadem globálních faktorů na akciové trhy, a ve druhé pak odvětvovou fundamentální analýzou. Závěrem se budu věnovat firemní fundamentální analýze a výpočtu vnitřní hodnoty akcie.