Fundamentální analýza akcie Coca-cola - Bláha, Zdeněk; Veselá, Jitka; Budkov, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Má bakalářská práce se věnuje výhradně fundamentální analýze akciového titulu společnosti „The Coca-Cola Company“. Cílem je provést fundamentální analýzu akcie firmy Coca-Cola a na základě výsledků vytvořit investiční doporučení v dlouhodobém časovém horizontu. V první kapitole se budu zabývat globální fundamentální analýzou, tedy dopadem globálních faktorů na akciové trhy, a ve druhé pak odvětvovou fundamentální analýzou. Závěrem se budu věnovat firemní fundamentální analýze a výpočtu vnitřní hodnoty akcie.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses