Analýza úvěrového trhu České republiky - Ruban, Mariia; Blahová, Naďa, 1958-; Tesařová, Žaneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá úvěrovým trhem, který je významnou součástí finančního trhu. Jejím cílem je provedení analýzy úvěrového trhu a jeho nejvýznamnějších součástí v čase a vyhledávání souvislostí mezi jeho změnami a ekonomickými jevy. Teoretická část se skládá ze dvou složek: z vymezení hlavního poskytovatele úvěrů – banky a z definování podstaty samotných úvěrů. Empirická část je věnovaná úvěrům a jejich objemům z praktického hlediska, analýze bilancí vybraných bank a analýze a porovnání úvěrových portfolií vybraných bank a bankovního sektoru celkem. V závěru jsou shrnuty výsledky mé bakalářské práce.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses