Finanční a strategická analýza včetně finančního plánu vybraného podniku - Žídková, Lucie; Staňková, Anna, 1951-; Píšová, Janka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato diplomová práce hodnotí finanční zdraví společnosti Lagermax spedice a logistika s.r.o. za pomocí finanční analýzy a posuzuje její vnitřní a vnější potenciál skrze strategickou analýzu. Metodická část se zabývá popisem použitých metod. Praktická část je rozdělena do dvou kapitol, je v ní obsažena finanční analýza, vyhodnocení bonity podniku, srovnání výsledků s konkurenčními podniky a strategická analýza. V závěru jsou shrnuty výsledky provedených analýz.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses