Proces inventarizace majetku a závazků - Valentová, Simona; Randáková, Monika, 1966-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce je zaměřena na proces inventarizace majetku a závazků. Cílem bakalářské práce je popsat celý proces spojený s inventarizací a zobrazit dopady do účetnictví. V teoretické části je vysvětlena charakteristika inventarizace, právní úprava a druhy inventarizace. Dále popisuje kompletní proces inventarizace a pojednává o výsledcích inventarizace a jejich řešení. Praktická část je zaměřena na inventarizaci vybraných složek majetku a dluhů a aplikuje teoretické poznatky na příkladech.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses