Finanční analýza společnosti Polabské mlékárny a.s. - Plšková, Denisa; Huňáček, Pavel; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Polabské mlékárny, a.s. v letech 2015-2019 a následné porovnání zjištěných výsledků s konkurenčními společnostmi. Hlavním předmětem podnikání je výroba mléčných výrobků. Pro analýzu jsou využity různé finanční ukazatele, které jsou nejdříve vysvětleny z teoretického a následně praktického hlediska přímo na konkrétní společnosti. Zdrojem informací slouží účetní výkazy z veřejně dostupných zdrojů.
Vedoucí práce: Pavel Huňáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses