Finanční analýza společnosti Tomil s. r. o. - Holejšovský, Martin (2021)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Tomil s. r. o. a na jejím základě posoudit finanční zdraví a stabilitu společnosti. Sledovaným obdobím pro finanční analýzu této práce jsou roky 2015 až 2019. V úvodní části práce bude představena společnost. Každá kapitola této bakalářské práce bude propojením metodické a praktické části. V závěru práce jsou prezentovány výsledky finanční analýzy.