Finanční analýza společnosti Tomil s. r. o. - Holejšovský, Martin; Dufková, Eva; Václav, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Tomil s. r. o. a na jejím základě posoudit finanční zdraví a stabilitu společnosti. Sledovaným obdobím pro finanční analýzu této práce jsou roky 2015 až 2019. V úvodní části práce bude představena společnost. Každá kapitola této bakalářské práce bude propojením metodické a praktické části. V závěru práce jsou prezentovány výsledky finanční analýzy.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses