Finanční analýza Albert Česká republika, s.r.o. - Bobrytskyy, Volodymyr; Petriashvili, Aleksandre; Mottlová, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu společnosti Albert Česká republika, s.r.o. pro období 2015-2019, a na její bázi provést mezipodnikové srovnání výše uvedené společnosti s konkurenci v maloobchodním průmyslu. Práce je rozdělena na 2 části. V první části autor se zaměřil na představení a vysvětlování metod finanční analýzy, které byly použity během zpracovaní práce. Druhá část je praktická. Hlavním cílem této části je charakterizovat společnost a provést samotnou finanční analýza s následným porovnáním s hlavními konkurenty. Pro zvýšení kvality mezipodnikového srovnání se druhá část dodatečně zkoumá samotný obor, ve kterém analyzovaná společnost provádí podnikatelskou činnost.
Vedoucí práce: Aleksandre Petriashvili
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses