Aplikace lineárního modelu nákladů, výnosů a zisku na konkrétním podniku - Zítová, Klára (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím lineárního modelu na konkrétním podniku. V souvislosti s ním bylo nejprve využito několik metod, které slouží ke členění nákladů, aby bylo možné model použít. Po analýze dat konkrétní společnosti a dosazení jednotlivých parametrů do lineárního modelu byl zjištěn hlavní parametr – zisk.