Aplikace lineárního modelu nákladů, výnosů a zisku na konkrétním podniku - Zítová, Klára; Hetfleiš, Vladislav; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím lineárního modelu na konkrétním podniku. V souvislosti s ním bylo nejprve využito několik metod, které slouží ke členění nákladů, aby bylo možné model použít. Po analýze dat konkrétní společnosti a dosazení jednotlivých parametrů do lineárního modelu byl zjištěn hlavní parametr – zisk.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses