Majetek v účetnictví příspěvkové organizace - Čermák, Pavel (2021)
Práce má za cíl analýzu vnitřních předpisů u konkrétní příspěvkové organizace se zaměřením na majetek. Práce je rozdělena na čtyři kapitoly. První kapitola popisuje veřejný sektor v České republice s důrazem na příspěvkové organizace. Druhá kapitola představuje hospodaření municipálních příspěvkových organizací. Třetí kapitola cílí na majetek příspěvkových organizací. V poslední čtvrté kapitole jsou rozebrány vnitřní předpisy konkrétní příspěvkové organizace související s majetkem.