Majetek v účetnictví příspěvkové organizace - Čermák, Pavel; Svoboda, Michal, 1983-; Halík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Práce má za cíl analýzu vnitřních předpisů u konkrétní příspěvkové organizace se zaměřením na majetek. Práce je rozdělena na čtyři kapitoly. První kapitola popisuje veřejný sektor v České republice s důrazem na příspěvkové organizace. Druhá kapitola představuje hospodaření municipálních příspěvkových organizací. Třetí kapitola cílí na majetek příspěvkových organizací. V poslední čtvrté kapitole jsou rozebrány vnitřní předpisy konkrétní příspěvkové organizace související s majetkem.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses