Komunikace a vztahy mezi Rybářstvím Třeboň a veřejnou správou - Šindelka, Adam (2021)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit komunikaci a vztahy mezi Rybářstvím Třeboň a veřejnou správou. V první části se věnuji obecným teoretickým východiskům, které se opírají o literární rešerši a představením jednotlivých aktérů veřejné správy. Druhá část ukazuje reálné vztahy mezi Rybářstvím Třeboň a jednotlivými institucemi jako jsou CHKO Třeboňsko, UNESCO, obce s rozšířenou působností, či Jihočeský kraj.