Komunikace a vztahy mezi Rybářstvím Třeboň a veřejnou správou - Šindelka, Adam; Louda, Tomáš, 1955-; Hůda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit komunikaci a vztahy mezi Rybářstvím Třeboň a veřejnou správou. V první části se věnuji obecným teoretickým východiskům, které se opírají o literární rešerši a představením jednotlivých aktérů veřejné správy. Druhá část ukazuje reálné vztahy mezi Rybářstvím Třeboň a jednotlivými institucemi jako jsou CHKO Třeboňsko, UNESCO, obce s rozšířenou působností, či Jihočeský kraj.
Vedoucí práce: Tomáš Louda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses