Financování údržby a rozvoje městské zeleně - Cirmanová, Veronika; Svoboda, Michal, 1983-; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá financováním údržby a rozvoje městské zeleně, kde podrobněji zkoumá rozpočtový proces města. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy veřejného sektoru, závazné právní předpisy, zdroje financování veřejných služeb a rozpočtový proces obcí. Praktická část pak představuje konkrétní položky rozpočtu se zaměřením na výdajové položky u městské zeleně ve statutárním lázeňském městě Teplice. Podrobněji zkoumá zdroje financování a střednědobý výhled rozpočtu pro rok 2022-2024.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses