Vývoj zadlženosti domácností na Slovensku - Knapová, Radoslava (2021)
Bakalárska práca sa zaoberá vývojom zadlženosti domácností na Slovensku za posledné desaťročie. Popisuje príčiny, dôsledky a riziká spojené s vývojom dlhu. Následne skúma faktory ovplyvňujúce nadmerný rast zadlženosti slovenských domácností. Posledná časť práce je venovaná vplyvu celosvetovej pandémie, spôsobenú koronavírusom SARS-COV-2, na vývoj zadlženosti v roku 2020.