Vývoj zadlženosti domácností na Slovensku - Knapová, Radoslava; Blahová, Naďa, 1958-; Dědeček, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalárska práca sa zaoberá vývojom zadlženosti domácností na Slovensku za posledné desaťročie. Popisuje príčiny, dôsledky a riziká spojené s vývojom dlhu. Následne skúma faktory ovplyvňujúce nadmerný rast zadlženosti slovenských domácností. Posledná časť práce je venovaná vplyvu celosvetovej pandémie, spôsobenú koronavírusom SARS-COV-2, na vývoj zadlženosti v roku 2020.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses