Oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv v závislosti na požadavcích různých uživatelů - Kohaniová, Ivana (2021)
Bakalářská práce se zabývá oceňováním a odpisováním dlouhodobého majetku z pohledu různých uživatelů. Cílem této práce je analyzovat stávající stav oceňování a odpisování dlouhodobého majetku a zobrazit používané metody z pohledu finančního, manažerského a daňového účetnictví. Metody popsané v teoretické části budou následně znázorněny na praktických příkladech.