Oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv v závislosti na požadavcích různých uživatelů - Kohaniová, Ivana; Šoljaková, Libuše; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá oceňováním a odpisováním dlouhodobého majetku z pohledu různých uživatelů. Cílem této práce je analyzovat stávající stav oceňování a odpisování dlouhodobého majetku a zobrazit používané metody z pohledu finančního, manažerského a daňového účetnictví. Metody popsané v teoretické části budou následně znázorněny na praktických příkladech.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses