Finanční analýza společnosti Mironet.cz, a.s. - Lávička, Petr; Mottlová, Nikola; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zhodnotit finanční zdraví a schopnost společnosti Mironet, a.s. přijmout další bankovní úvěr. Finanční analýza je zpracovaná pomocí veřejně dostupných zdrojů za roky 2015-2019. Práce je rozdělena na dvě části. První, teoretická, část seznamuje s finanční analýzou a metodami, které budou využité v části praktické. Ve druhé části je představena analyzovaná společnost a zvolení konkurenti. Metody popsané v první části práce jsou v této části aplikovány, vyhodnoceny a výsledky finanční analýzy srovnány s vybranými konkurenty v odvětví. Závěrem je zhodnoceno, zda je vybraná společnost schopna přijmout další bankovní úvěr.
Vedoucí práce: Nikola Mottlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses