Finanční analýza společnosti CHEP CZ s.r.o. - Narankhuu, Maral; Tvrdek, Filip; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je pomocí finanční analýzy zhodnotit finanční zdraví a stabilitu společnosti CHEP CZ, s.r.o. za využití veřejně dostupných dat pokrývajících období 2015–2019. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část je věnovaná samotné metodice finanční analýzy a jejím uživatelům, resp. zdrojům a vzorcům, které jsou použity ve druhé části. Práce pomocí vybraných ukazatelů analyzuje finanční stav společnosti a porovnává jej s konkurencí. V závěrečné části práce jsou shrnuty a zhodnoceny dosažené výsledky. Analýza je primárně určena externím uživatelům.
Vedoucí práce: Filip Tvrdek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses