VYUŽITÍ UKAZATELŮ VÝKONNOSTI K MOTIVACI PRACOVNÍKŮ - Krejzová, Adéla (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá pobídkovým systémem a jeho vlivem na motivaci pracovníků ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny oblasti ukazatele výkonnosti, motivace, zejména pak vnitřní a vnější, a pobídkové systémy odměňování. Dále je v práci popsán účel a druhy pobídek, návrh pobídkového systému a kritéria pro jeho hodnocení. Praktická část se zabývá charakteristikou dané společnosti, analýzou jejího současného stavu pobídkového systému a navrhuje konkrétní kroky pro jeho optimalizaci.