VYUŽITÍ UKAZATELŮ VÝKONNOSTI K MOTIVACI PRACOVNÍKŮ - Krejzová, Adéla; Knorová, Kateřina; Křehnáčová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá pobídkovým systémem a jeho vlivem na motivaci pracovníků ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny oblasti ukazatele výkonnosti, motivace, zejména pak vnitřní a vnější, a pobídkové systémy odměňování. Dále je v práci popsán účel a druhy pobídek, návrh pobídkového systému a kritéria pro jeho hodnocení. Praktická část se zabývá charakteristikou dané společnosti, analýzou jejího současného stavu pobídkového systému a navrhuje konkrétní kroky pro jeho optimalizaci.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses