Finanční analýza podniku AUTOSLUŽBY PAVLIŠTA s.r.o. - Gajdoš, Adam; Václav, Filip; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti AUTOSLUŽBY PAVLIŠTA s.r.o. za pomoci finanční analýzy zpracované za období 2015 až 2019. Práce se skládá z metodické a aplikační části. První část je věnována teorii, ve niž jsou vypsány a vysvětleny veškeré vzorce a modely. Druhá část je jejich následná aplikace na analyzovanou spolčenost a její konkurenty.
Vedoucí práce: Filip Václav
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses