Finanční analýza společnosti PEJSKAR & spol., spol. s.r.o. - Pavlíková, Nikola; Mottlová, Nikola; Tvrdek, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti PEJSKAR & spol., spol. s.r.o. s využitím finanční analýzy zpracované za období 2015 až 2019 pomocí dat z veřejných zdrojů. První metodická část seznamuje obecně s finanční analýzou, uživateli a jejími metodami. V další části je představena analyzovaná společnost, její konkurenti a odvětví. V třetím a posledním úseku jsou teoreticky definovány jednotlivé finanční ukazatele a poté aplikovány na podniky a odvětví. V závěru práce je zhodnoceno celkové finanční zdraví společnosti.
Vedoucí práce: Nikola Mottlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses