Finanční analýza společnosti Mediterra s.r.o. - Gajdošová, Patricie; Mottlová, Nikola; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat finanční analýzu pro potencionální investory a zhodnotit finanční zdraví společnosti Mediterra s.r.o. v letech 2015-2019. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je věnována teoretickému vymezení finanční analýzy a popsání metod finanční analýzy, které jsou poté aplikovány v druhé – praktické části. Praktická část obsahuje představení analyzované společnosti a jejích konkurentů, analýzu absolutních a poměrových ukazatelů v porovnání s konkurenty a dva predikční modely.
Vedoucí práce: Nikola Mottlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses