Tvorba automatického obchodního systému s pomocí platformy cTrader - Beznosková, Veronika (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu automatického obchodního systému pomocí platformy cTrader. Cílem je podrobné vysvětlení a sestavení kódu v programovacím jazyce C#, který lze využít pro testování libovolných obchodních strategií založených na technických indikátorech. Teoretická část práce shrnuje informace potřebné k vytvoření strategie, týkající se forexových trhů, technické analýzy a money managementu.