Tvorba automatického obchodního systému s pomocí platformy cTrader - Beznosková, Veronika; Vejmělek, Jan; Šíma, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu automatického obchodního systému pomocí platformy cTrader. Cílem je podrobné vysvětlení a sestavení kódu v programovacím jazyce C#, který lze využít pro testování libovolných obchodních strategií založených na technických indikátorech. Teoretická část práce shrnuje informace potřebné k vytvoření strategie, týkající se forexových trhů, technické analýzy a money managementu.
Vedoucí práce: Jan Vejmělek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses