Analýza vlivů hromadné a individuální dopravy Moskvy na kvalitu ovzduší - Sylenko, Daiana; Mervart, Michal, 1977-; Kerhart, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Dopravní sít je nezbytnou součástí dnešního prostředí kvůli své schopnosti spojovat lidi, podporovat ekonomický růst a poskytovat přístup ke klíčovým službám. Dopravní infrastruktury však způsobují vznik barieru mezi přírodními oblastmi; jejích používaní vede k emisím znečišťujících látek, které se mohou šířit i mimo dosah dopravních sítí. Cílem této bakalářské práce je zjišťovaní vlivů emisí individuální a městské hromadné dopravy na lidské zdraví a životní prostředí. Pomocí analýzy sekundárních dat bylo provedeno vyhodnocení aktuálního stavu ovzduší v Moskvě a navržena vhodná opatření ke zmírnění dopadu škodlivých látek.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses