Aplikácia logistiky v Peugeot ČR - Suchá, Alena (2010)
Diplomová práca sa zaoberá spružnením dodávateľského reťazca v automobilovom priemysle, konkrétne dovozom nových vozidiel Peugeot pre českých zákazníkov. Rieši nesúlad medzi výrobou a spotrebou z hľadiska kapacitného, sortimentálneho, miestneho a časového. Využíva metódu prognózovania zásob viacnásobnou časovou regresiou a metódu zásob riedených dodávateľom (VMI).