Aplikácia logistiky v Peugeot ČR - Suchá, Alena; Pernica, Petr, 1948-; Zelený, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práca sa zaoberá spružnením dodávateľského reťazca v automobilovom priemysle, konkrétne dovozom nových vozidiel Peugeot pre českých zákazníkov. Rieši nesúlad medzi výrobou a spotrebou z hľadiska kapacitného, sortimentálneho, miestneho a časového. Využíva metódu prognózovania zásob viacnásobnou časovou regresiou a metódu zásob riedených dodávateľom (VMI).
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses