Finanční analýza firmy Moravia Steel, a.s. - Doležalová, Petra (2010)
Finanční analýza neodmyslitelně patří k finančnímu řízení každé společnosti. Zaměřuje se na hodnocení minulosti, přítomnosti a snaží se co nejobjektivněji předpovědět budoucí vývoj podniku. Tato bakalářská práce pojednává o externí finanční analýze společnosti Moravia Steel, a.s. v letech 2003 - 2008.