Finanční analýza firmy Moravia Steel, a.s. - Doležalová, Petra; Cimický, Jan; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Finanční analýza neodmyslitelně patří k finančnímu řízení každé společnosti. Zaměřuje se na hodnocení minulosti, přítomnosti a snaží se co nejobjektivněji předpovědět budoucí vývoj podniku. Tato bakalářská práce pojednává o externí finanční analýze společnosti Moravia Steel, a.s. v letech 2003 - 2008.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses