Finanční analýza firmy Brisk Tábor, a.s. - Hrušková, Jana (2010)
Cílem bakalářské práce je komplexní analýza akciové společnosti BRISK Tábor v letech 2004-2008. Konkrétně se jedná o externí finanční analýzu. Jako podklad slouží účetní výkazy z obchodního rejstříku.