Finanční analýza firmy Brisk Tábor, a.s. - Hrušková, Jana; Cimický, Jan; Smitková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem bakalářské práce je komplexní analýza akciové společnosti BRISK Tábor v letech 2004-2008. Konkrétně se jedná o externí finanční analýzu. Jako podklad slouží účetní výkazy z obchodního rejstříku.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses