Finanční analýza podniku Ferona, a.s. - Langpaulová, Irena; Vávrová, Hana, 1970-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je zhodnotit finanční zdraví podniku Ferona, a. s. v letech 2004 - 2008 a poukázat na jeho silné a slabé stránky ve finanční oblasti. Finanční zdraví je posuzováno pomocí aplikace jednotlivých nástrojů finanční analýzy jako jsou poměrové ukazatele, bilanční pravidla, Du Pontův rozklad a jiných. Součástí této práce je také porovnání s odvětvím.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zdraví; bakalářské práce; health; bachelor's theses