Fianační analýza - Moravia steel - Stibůrek, Martin (2010)
Tématem bakalářské práce je finanční analýza podniku Moravia Steel, a.s. Práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace zkoumaného podniku v letech 2003 až 2008. Skládá se ze dvou částí. První část je teoretická, zabývá se základními metodami finanční analýzy. Druhá část je praktická, obsahuje výsledky metod, které jsou popsány v metodické části, a jejich interpretaci. V závěru je uvedeno porovnání s odvětvím.