Fianační analýza - Moravia steel - Stibůrek, Martin; Horník, Tomáš; Nowak, Ondřej, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tématem bakalářské práce je finanční analýza podniku Moravia Steel, a.s. Práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace zkoumaného podniku v letech 2003 až 2008. Skládá se ze dvou částí. První část je teoretická, zabývá se základními metodami finanční analýzy. Druhá část je praktická, obsahuje výsledky metod, které jsou popsány v metodické části, a jejich interpretaci. V závěru je uvedeno porovnání s odvětvím.
Vedoucí práce: Tomáš Horník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses