Změny v struktuře čsl. hospodářství a výhledy do budoucna - Hotowetz, Rudolf, 1865-1945 (Sbírka přednášek (Česká národohospodářská společnost), 1933)
Hospodářská politika ve vazbě na strukturu hospodářství. Důležitost obchodní a celní politiky pro rozvoj mezinárodního hospodářství